Välkommen till Lz Beauties

Vlora: Stylist/Ägare

Almina: Injektionsbehandlare för Botox & Fillers

En skönhetssalong med de senaste behandlingarna inom skönhet. För oss är det viktigt att när du bokar en skönhetsbehandling ska du vara säker på att du kommer lämna salongen med ett leende på läpparna.
Du kan känna dig trygg med att våra utbildade skönhetsterapeuter/stylister och injektionsbehandlare  ser till att du längtar till ditt nästa besök hos oss, varje gång!
Allt eftersom marknaden utvecklas inom skönhetsbranschen så uppdaterar vi oss kontinuerligt med utbildningar och nya produkter för att alltid kunna erbjuda er det senaste  med de skonsammaste och säkraste produkterna inom skönhet.
Det är inte alltid självklart för vilken behandling man ska välja så erbjuder vi kostnadsfria konsultationer för att tillsammans med dig komma fram till  vilka behandlingar som passar just för dig för att göra din upplevelse bättre hos oss.
Vi erbjuder också produkter för efterbehandling till de olika behandlingarna som finns att köpa i vår salong. Vill du också jobba inom skönhetsyrket!
Vi erbjuder utbildningar i Fransförlängning, Lash Lift, Brow Lamination och Trådning, färgning och formning av bryn.
Nu finns även kombo utbildningar att boka hos oss.
Våra utbildningar består av både teori och praktik, samt supportdag för dig inför dina slutprov.
För oss är det viktigt att våra elever känner sig säkra och lyckas i sitt arbete, därför erbjuder vi livslång support till våra elever. 
Vill du veta mer om de olika utbildningarna och dess innehåll så klicka dig så klicka här. 
Önskar du boka en VIP dag där du själv har en utbildningsdag med oss så kontakta oss för alternativa datum och upplägg.