svart

Våra tjänster

Vi erbjuder skönhetsbehandlingar med dem senaste produkterna på marknaden. 
Du är säker i våra händer.
Lz Beauties´s stylist/er är utbildade och diplomerade i alla behandlingar som vi erbjuder.

 • Puderbryn/ Shading / Ombré Bryn.

Puderbryn/Ombre bryn är en pigmentering (permanent makeup/ kosmetisk tatuering) som görs med maskin och passar bra för alla hudtyper. Skuggningen sitter oftast något längre än microblading. Metoden är lämplig för dig med fet hud eftersom microblading inte fäster lika bra på fet hy. Med kosmetisk tatuering kan du förbättra eller förstärka ögonbrynen. Det är bra alternativ för dem som slippa sminka sig varje dag.

 • Microblading
  3D bryn/stråteknik
Microblading med stråteknik. Detta är en form av semipermanent tatuering på brynen där man lägger tunna stråliknande snitt på brynen för att få en mer naturlig look. Formen på brynen målas till önskad form med samråd av behandlaren för att sedan göra en semipermanent tatuering med stråteknik. Pigmenten i tatueringen anpassas och väljs utifrån din naturliga ögonbrynsfärg för ett naturligt och fint resultat. Hållbarhet är individuellt beroende på hudtyp och andra faktorer så som eftervård, om de utsätts för sol, saltvatten och bl.a. klor. Denna tekniken passar dig som vill ha ett så naturligt utseende som möjligt. För att behålla din form och färg rekommenderar vi att man gör en påfyllning en gång om året.
 • Hybridbryn-Stråteknik+Puderbryn/skuggning

Detta är en kombo av två olika metoder för dig som som vill ha naturliga bryn men ändå lite fylligare. D.v.s. stråtekniken och puder/skuggning tekniken. Detta är en form av semipermanent tatuering på brynen där man lägger tunna stråliknande snitt på brynen för att få en mer naturlig look. Sedan fortsätter vi med skuggningen som man utför med en permanent make up maskin och passar bra för alla typer av huden.

 • Läppar Helfärgade/ Ombré.

Med läppigmentering ger du läpparna en ny nyans genom att varsamt skugga in färg. Först läggs en väldigt tunn linje i ytterkanten för att markera konturen och göra läpparna mer symmetriska (ser ej ut som lipliner). Sedan skuggas färgen in i den egna läppen. Antingen görs en lätt skuggning för ett naturligare resultat eller en mer täckande skuggning för mer ifyllda läppar.

 • Lip Liner (Läppkontur)

Detta är en kosmetisk tatuering av läpparna där vi lägger en läpplinje (“lipliner”) i läpparnas ytterkant för att markera din egna läppkontur vilket också gör läpparna mer symmetriska. Har du små läppar, otydlig kontur eller ojämn form kan detta förbättras . Här läggs en fin linje utmed läppkonturen som understryker din egen läppform, eller lite utanför för att förstora läpparna. Därefter så skuggas färgen med en lätt skuggning in mot dina egna läppar för att ge ett snyggt och naturligt resultat. Färg väljs vid behandlingstillfället.

 • Kostmetisk tandblekning
  Med Dsmile når du 2-9 nyanser vitare tänder. Resultatsnittet ligger på 5-6 nyanser vitare tänder. Vissa tänder är svårare än andra att bleka. I dessa fall kan fler än en behandling behövas för att uppnå sitt önskade resultat. Extra behandlingar är inte kostnadsfria.
 • Fransförlängning
 1. Megavolym
 2. Volymfransar
 3. Singelfransar
 4. Mix singel-Volym (Hybridfransar)

Vi fäster olika antal fransar på den naturliga fransen beroende på önskat resultat eller vald behandling.

 Resultat beror på hur den naturliga fransens skick är och längd,vikt, antal syntetfransar per naturlig frans.

 • Lash Lift

Permanent fransböjning.
För dig som önskar en naturlig look.
Vi böjer de naturliga fransarna permanent och färgar dem. För den som inte kan ha fransförlängning så är denna behandling ett bra alternativ.
Hållbarhet upp till 8 veckor.
Keratinbehandling kan också läggas till vid önskemål

 • Brow Lift

Den senaste behandlingen för den som vill ha de perfekta brynen med längre hållbarhet.
Permanent böjning av bryn till önskad form, färg och stil.
Brynen håller formen i upp till 8 veckor. Färgning ingår.

 • Brynbehandlingar

Vi färgar, formar eller trådar bryn till önskad form. Keratinbehandling kan också läggas till vid önskemål.
Kombobehandlingar finns att välja på vår bokningssida. 

 • Henna Bryn

Vi färgar brynen med Henna efter önskad form och stil och trådar. Henna bryn är mer bestående än vanlig färg och längre hållbarhet. Ger lätt tatueringseffekt på huden där du får perfekta bryn med längre hållbarhet. 

 
 • Trådning

Trådning av fjun och strån på olika partier på ansikte. T.ex. trådning av bryn, överläpp, kind, haka och m.m. Kombobehandingar finns att boka på vår bokningssida. 

 • Sockervaxning (Sugaring)

Sockervaxning är en mycket skonsam hårborttagningsmetod på ansikte och kropp. Sockerpastan består endast av tre beståndsdelar. Socker, Citronsyra och Vatten.
Kombobehandlingar finns att boka på vår bokningssida.

 • Roll on vaxning

En bra vaxningsmetod som tar effektivt bort oönskat hår samtidigt som huden lämnas mjuk, slät och elastisk. Kombobehandlingar finns att boka på vår bokningssida.